fredag 21 november 2008

The thing that should not be

Jag har länge varit emot hela blogg ideologin. Det stör mig faktiskt ganska gravt när idioter tillåts att uttrycka sina retarderade åsikter utan någon form av varken censur eller stavningsfilter. Jag är fascist på deltid. Om jag ser en modeblogg till med *kjamizar* i kommer jag ge mig ut och leka Postal med ett avsågat hagelgevär.

Munter som få. Det är faktiskt kära Lolitan som har inspirerat mig till detta bloggande. Hennes blogg Why a duck? är något att det roligaste jag har nöjet av att läsa på länge. Så jag gör ett försök själv. Jag har ingen speciell tanke med den här lilla sidan. Den får växa på sig på helt egenhand. Men jag kan med stor säkerhet utlova mycket bokcitat, gnäll och allmän misantropi. Stay tuned folks.

3 kommentarer:

Lotten Kalenius sa...

I'll stay tuned!
Så min kvinnoidol skall få tränga in i min vardag även via bloggen? I like! I like it a lot. Vi behöver helt klart sprida oss i "bloggosfären", vi värdiga människor, och trycka undan *kjamizar* till ett avlägset mörker ingen någonsin kommer besöka.
Och visst, vi kanske inte säger så mycket vettigt. Men vi gör det åtminstone bra, med klass.
Hjälp mig i denna kamp, medsyster!

Malone sa...

ja hatar bara en jävel här i värden å de ä den där jävla va heter han nu igen som slickarse i näsborrarna på teve ja ja ä gammal ja säger PÅ teve de får man när man ä över förti så nu vet du dä å ja skiter i va han heter födendelen för ja kommer ändå inte påt.

Nikolaj sa...

Klart du ska dela med dig av din bitterhet. Världen behöver den.