söndag 25 januari 2009

En studie i sociala samanhang

Jag har på sista tiden blivit mer och mer asocial Vilket jag tycker är helt i min rätt, jag har trevliga människor i min närhet som inte alls håller med om detta. Dom har fel men jag älskar dom trots det.

Jag njuter av att sitta och läsa i en tom lägenhet. Skriva småsuspekta skräcknoveller som urartar till äventyr som antagligen aldrig kommer att spelas. Kika på film utan att höra någon kommentera handlingen. Spela Fallout 3 i 5 timmar utan att märka att tiden har flugit iväg. Teckna tattueringsidéer som aldrig kommer hamna på hud. Jag trivs här. I min stökiga, kaotiska lägenhet. I mitt lilla fort.

Jag har beslutat mig att bli en excentrisk enstöring. Kanske börja kommunicera med omvärlden i gamla hederliga brev? Dra en Lovecraft och skriva över 100 000 brev? Eller kanske en oldie but goldie? Bli den galna kvinnan med massa katter. Tiden får utvisa vad som sker.

Jag var ute och tränade på omvärlden i fredags. Jag beslutade mig för att offentliga platser är oftast otrevliga. Jag håller mig till lägenheten. Men vännerna var rara som vanligt. Ni kan kanske få ett par brev av mig. Om ni lovar att skriva tillbaka.

Jag om ca 40 år

4 kommentarer:

Lolita and Elenova sa...

Crazy Catlady! Inget för dig. Du är ämnad för något mer.
Vi älskar dig. För den du är. Oavsett social nivå.

Love from Lolita and Elenova

Självaste Grönvik sa...

Jag lovar att skriva tillbaka. Jag har en naturlig talang för ordval samt val av ord. Nu kokar min potatis.

Magister sa...

Fast Lovecraft var ju ingen enstöring -- det är tyvärr en vida spridd missuppfattning. Bl. a. åkte han land och rike runt för att hälsa på sina vänner även när han knappt hade råd, och han pratade en gång -- IRL -- med E. Hoffmann Price i 25.5 h i sträck.

Men visst, han skrev en otrolig mängd brev, även om beräkningarna har justerats nedåt till 60 000-80 000 brev.

Yrs
Martin

Lolita sa...

Tack så hemskt mycket för den fina kommentaren på min blogg. Du är verkligen en underbar väninna.

Du har rätt. Jag har börjat så smått på min egna lilla familj. Du är en av medlemmarna, ska du veta.

Min biologiska familj är välkomna tillbaka, men mer energi tänker och bör jag inte lägga ner på dem nu.

Ha det bäst, hoppas på Repo på söndag.