onsdag 4 februari 2009

Manliga män del 2

Jag har suttit och slösurfat på morgonen och kikat på några av de män som har fått mitt hjärta att slå lite snabbare och mina knän att bli lite svagare inom musikvärlden.

Jag presenterar härmed The Divines Miss J's önskelista:Herr Reznor gör att jag blir en liten stammande flicka med rodnande kinder. Att han är 2 äpplen hög spelar ingen roll. Ge migDillinger Escape Plans nya sångare Greg Puciato må inte vara någon Mike Patton. Men vad spelar det för roll när pojken är i min ålder och ser ut som han gör?Queens of the Stone Age's Josh Homme. Mannen som bevisar att ginger kids inte bara är onda, de kan vara förbannat heta också.


Ok, jag vet att han ser ut som en slymig tysk porrskådis från 70-talet men det är fan något med denna röst och denna stil. Jag är smutsig.

Ja det var väl topp fyra. Nu behöver jag en kalldusch.
Tata kittens

3 kommentarer:

Lolita sa...

Åh, trodde inte jag skulle gilla någon av dessa låtar, men Little Sister hamnade på min Spotifylista.

En till du vill äta upp och förstöra bortom igenkännande, Bryan Ferry:
http://lottenkalenius.blogspot.com/2009/02/in-every-dream-home-heartache.html

Lolita sa...

Förresten, jag håller med dig angående Hefnergrabben i sista klippet. Du är smutsig. Hrrm. Får jag ta en kalldusch med dig...?

The Divine Miss J sa...

Little Sister är en smutsig låt, fullt förståligt att du gillar den. ;)

Ja jag kan inte riktigt förklara porrstjärnan men det är rösten som sagt. Dessutom är han fransman, jag vet inte om det gör det hela värre?

Du får alltid duscha med mig Lolita :P